LG se pregătește să dea lovitura pe piața phableturilor cu stylus; LG G4 ar putea fi un rival solid pentru Note 4

Autor:  | Publicat în:  LG 1.478 ori
<b>LG se pregătește să dea lovitura pe piața phableturilor cu stylus; LG G4 ar putea fi un rival solid pentru Note 4</b>O nouă serie de zvonuri provenite din Asia par a indica faptul că LG pregătește un phablet cu stylus demn să rivalizeze cu Galaxy Note 4. Sursele menționează că ar fi vorba despre LG G4, deși e posibil să vedem de fapt un model din seria LG G...

O nouă serie de zvonuri provenite din Asia par a indica faptul că LG pregătește un phablet cu stylus demn să rivalizeze cu Galaxy Note 4. Sursele menționează că ar fi vorba despre LG G4, deși e posibil să vedem de fapt un model din seria LG G Pro.

Terminalul va avea un G Pen, care a fost deja brevetat de LG recent. LG are și trademark pentru ceva numit "G Scrawl", o funcție software legată de G Pen. E posibil să fie vorba de o aplicație de tip S Note sau poate de una pentru caricaturi. LG a făcut o tentativă de acest gen cu LG G3 Stylus, dar acel model nu e destul de avansat pentru a se compara cu Galaxy Note 4.

Zvonurile afirmă că LG G4 va sosi cu un display Quad HD de 5.3 inch, o ramă îngustă a ecranului, procesor Snapdragon 810 64 bit și 4 GB RAM, plus 32 sau 64 GB memorie internă. Vom primi și o cameră de 20.7 megapixeli la bord, cu OIS, iar dotările vor include și o baterie de 3500 mAh și Android 5.0 Lollipop. Suntem tare curioși să aflăm mai multe despre G Pen, mai ales că evoluția de la Note 3 la Note 4 nu a fost prea mare pe partea de stylus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×