Lansarea lui iPhone 3G pe 9 iunie confirmata

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.235 ori
<b>Lansarea lui iPhone 3G pe 9 iunie confirmata</b>Au existat numeroase vesti despre iPhone 3G in ultima vreme, de la imagini "spion" cu acesta, la mutarea datei sale de lansare sau o lista a specificatiilor terminalului. Astazi primim o confirmare a datei oficiale de lansare a noului iPhone, in cadrul...

Au existat numeroase vesti despre iPhone 3G in ultima vreme, de la imagini "spion" cu acesta, la mutarea datei sale de lansare sau o lista a specificatiilor terminalului. Astazi primim o confirmare a datei oficiale de lansare a noului iPhone, in cadrul conferintei WWDC din data de 9 iunie.

Noul model se va lansa mai devreme decat credeti, in Spania de exemplu el fiind disponibil inca din data de 18 iunie, cu ocazia deschiderii unui mega-magazin Telefonica. Acesta va fi plasat in Madrid Gran Via, intr-o cladire istorica, iar handsetul produs de Apple va fi disponibil dupa cateva ore in toata tara. Restul tarilor europene beneficiaza de date similare de lansare si aflam si ca iPhone 3G nu va mai avea un pret fix, cel putin in unele tari.

De asemenea, noul terminal va aduce si noi politici de vanzare, dar despre acestea nu avem informatii inca. Un lucru este clar: in ultimele 12 luni am asistat la zeci de lansari de terminale mobile care au incercat intr-un fel sau altul sa copieze geniala inventie a celor de la Apple. Acest lucru inseamna ca iPhone este cu adevarat un telefon de calitate si ca versiunea sa 3G va aduce imbunatatirile mult-asteptate, speram noi la un pret decent.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×