Telefoane de 10 milioane de euro pe luna pentru angajatii romani

2.593 ori
<b>Telefoane de 10 milioane de euro pe luna pentru angajatii romani</b>Romania Libera ne informeaza ca peste 20.000 de angajati romani la firmele call-center constituie un public al unor servicii telefonice, care vor creste in 2008 cu 71.4% fata de 2007 la capitolul profitabilitate. Astfel, cele 300 de firme la care sunt...

Romania Libera ne informeaza ca peste 20.000 de angajati romani la firmele call-center constituie un public al unor servicii telefonice, care vor creste in 2008 cu 71.4% fata de 2007 la capitolul profitabilitate.

Astfel, cele 300 de firme la care sunt angajate aceste persoane vor aduce pana la 120 de milioane de euro companiilor ce ofera servicii de telefonie, arata statisticile. In acest mod, putem considera ca fiecare angajat isi aduce un aport de 6000 de euro pe an la acest segment de servicii. Analistii din domeniu afirma ca piata isi va mari valoarea in urmatorii ani, ajungand chiar la sume de 350-500 de milioane de euro, prin intermediul acelorasi companii.

Este cunoscuta predilectia marilor companii pentru business-uri call center plasate in Romania, unde mana de lucru este mai ieftina. In 2002 apareau in tara primele centre de suport, iar datorita educatiei si specializarii angajatilor romani, acestea s-au inmultit, 30% din aceste operatiuni (in Europa de Est) fiind desfasurate in Romania. Totusi, in 2008 aceasta piata a scazut, din cauza cresterii salariilor si a chiriilor pentru spatiile de birouri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×