Lenovo K10 este un telefon de buget cu cameră duală, baterie de 3000 mAh; Tocmai a fost certificat şi fotografiat

451 ori
<b>Lenovo K10 este un telefon de buget cu cameră duală, baterie de 3000 mAh; Tocmai a fost certificat şi fotografiat</b>A trecut ceva vreme de când nu am mai scris despre un telefon Lenovo, compania lăsând segmentul smartphone pe umerii celor de la Motorola. Acum aflăm că vine un nou telefon de buget de la compania chineză, care apare în continuarea lui K10 Note şi K10..

A trecut ceva vreme de când nu am mai scris despre un telefon Lenovo, compania lăsând segmentul smartphone pe umerii celor de la Motorola. Acum aflăm că vine un nou telefon de buget de la compania chineză, care apare în continuarea lui K10 Note şi K10 Plus. E vorba despre Lenovo K10.

Terminalul Lenovo K10 a apărut cu numele de cod XT2025-3 la autoritatea taiwaneză de certificare NCC. Aceasta a dezvăluit fotografii ale produsului, dar şi detalii cheie despre el, precum faptul că are ecran de 6.1 inch, camera duala şi baterie de 3000 mAh. Avem şi un cititor de amprente în spate, iar camera duala vine cu un bliţ LED singular. În stânga se afla slot-uri pentru cartele SIM, iar în dreapta se află butonul Power şi butoanele de volum.

Mai apare şi un jack de 3.5 mm sus, iar jos avem portul USB şi microfonul. Camera selfie e într-un mic breton frontal. La NCC a apărut şi încărcătorul acestui terminal, cu capacitate de alimentare de 5V/1A. Lenovo K10 a mai apărut pe web, într-o scăpare via Google Android Enterprise. Acolo erau menţionate dotări precum 2 GB RAM, 32 GB stocare şi Android 9.0 Pie că OS. M-aş mira că acest handset să sară de 100 de euro...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×