Lenovo K10 Plus sosește la un preț de doar 140 euro; Are cameră triplă, ecran mare și baterie generoasă

834 ori
<b>Lenovo K10 Plus sosește la un preț de doar 140 euro; Are cameră triplă, ecran mare și baterie generoasă</b>Chiar la început de săptămână aflăm detalii despre o nouă lansare smartphone pe piața din India, cea a lui Lenovo K10 Plus - telefon din zona mid-range de preț și dotări care la prima vedere nu sună deloc rău

Chiar la început de săptămână aflăm detalii despre o nouă lansare smartphone pe piața din India, cea a lui Lenovo K10 Plus - telefon din zona mid-range de preț și dotări care la prima vedere nu sună deloc rău. Avem de-a face cu un soi de variantă Lite pentru K10 Note, schimbările fiind remarcate la nivel de procesor și ecran. Ce ne rezervă noul smartphone descoperiți din rândurile de mai jos! 

LENOVO K10 Plus

În zona din față remarcăm ecranul IPS LCD de 6.22 cu rezoluție HD+, aspect 19:9 al imaginii și decupaj picătură sus - acolo unde se află o cameră selfie de 16 mpx. În spate se află o cameră foto triplă în colț, setup compus dintr-un senzor principal de 13 mpx, unul secundar de 8 megapixeli pentru captura ultra-wide și un al treilea senzor de 5 mpx folosit în captura bokeh.

Lenovo K10 Plus

Lenovo K10 Plus dispune de procesor Snapdragon 632, 4 GB RAM + 64 GB stocare, dar și de slot microSD. La interiorul carcasei se află o baterie generoasă de 4050 mAh și mai primim scanner de amprente, Android Pie din fabrică și slot dual-SIM. Prețul este de doar 140 euro și vânzările încep din 30 septembrie în India.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×