iFixit desface iPhone 11 Pro Max pentru a afla dacă are încărcare inversă; Cât de ușor se repară telefonul?

1.253 ori
<b>iFixit desface iPhone 11 Pro Max pentru a afla dacă are încărcare inversă; Cât de ușor se repară telefonul?</b>Acum că iPhone 11 și 11 Pro sunt "la magazin", au început să apăra că ciupercile după ploaie recenzii, teste de rezistență și chiar disecții. Cum ne interesează subiectul componentei neactivate de încărcare inversă, am purces

Acum că iPhone 11 și 11 Pro sunt "la magazin", au început să apăra că ciupercile după ploaie recenzii, teste de rezistență și chiar disecții. Cum ne interesează subiectul componentei neactivate de încărcare inversă, am purces să citim disecția iFixit. Aflați răspunsul la întrebare și alte descoperiri mai jos.

iPhone 11 Pro Max iFixit

În primul rând am avut un material aici în care scriam despre faptul că sunt șanse mari ca Apple să fi inclus componente hardware necesare pentru încărcare altor dispozitive via wireless. Dotarea e și pe flagship-urile Samsung și Huawei și nu mai surprinde pe nimeni. La Apple ar fi dezactivată din software..

iPhone 11 Pro Max iFixit

iFixit a descoperit la interiorul unui iPhone 11 Pro Max un al doilea conector de baterie, care este nou. Totuși nu are aceleași funcții ca și cablul principal de încărcare. Absența sa ar dezactiva încărcarea wireless. Încă nu e sigur dacă ar contribui la încărcarea inversă, deci de fapt nu știm nimic sigur, iar Apple insistă că nu are această dotare.

iPhone 11 Pro Max iFixit

La interior găsim și o baterie în forma literei "L" și cablurile camerei frontale nu mai sunt prinse sub baterie, deci e mai ușor de scos. Fiecare cameră dintre cele 3 din spate are propriul cablu independent. Aparent avem și 4 GB RAM, modemuri Intel și stocare flash de la Toshiba.

Bateria este o unitate de 3969 mAh, cu 0.7 mm mai groasă și cu 13 grame mai grea decât cea de pe iPhone XS Max. Avem și vești bune: telefonul primește o notă de 6 din 10 pentru ușurința de reparare. Îl trage în jos sticla din față și spate, dar și izolarea contra apei și șuruburile speciale (pentalobe, tri point și standoff).

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×