Lenovo P70, smartphone-ul cu baterie de 4.000 mAh sosește acum la eMAG.ro

1.693 ori
<b>Lenovo P70, smartphone-ul cu baterie de 4.000 mAh sosește acum la eMAG.ro</b>&Icirc;n așteptarea t&acirc;rgului Mobile World Congress 2015, chinezii de la Lenovo erau ocupați cu lansarea unui smartphone foarte interesant pe plan local, și anume modelul Lenovo P70. Deși la prima vedere acesta nu spune multe, principala sa...

În așteptarea târgului Mobile World Congress 2015, chinezii de la Lenovo erau ocupați cu lansarea unui smartphone foarte interesant pe plan local, și anume modelul Lenovo P70. Deși la prima vedere acesta nu spune multe, principala sa caracteristică este uriașa baterie de 4.000 mAh.

Deși beneficiem de o asemenea baterie, grosimea carcasei nu are de suferit, aceasta păstrând o talie de doar 8.9 mm. Aflați că pe partea hardware suntem întâmpinați de către un display HD IPS de 5 inch, un procesor octa-core MediaTek MT6752 de 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare.

Lenovo P70, smartphone-ul cu baterie de 4.000 mAh sosește acum la eMAG.ro

Ni se oferă și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, cât și un senzor selfie de 5 megapixeli cu focus fix. Revenind la baterie, descoperim că aceasta ne va oferi până la 46 ore de autonomie în modul convorbire (2G), sau 816 ore de standby (2G). Cum vi se pare Lenovo P70, și prețul de 1.179 lei afișat de eMAG?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×