Moto E 2015 (XT1524) ajunge acum și prin CEL.ro la prețul de 649 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 656 ori
<b>Moto E 2015 (XT1524) ajunge acum și prin CEL.ro la prețul de 649 lei</b>Un device foarte popular prin raportul calitate-preț de anul trecut a fost și Motorola Moto E, smartphone ajuns acum la cea de-a doua generație. După ce ieri vedeam telefonul &icirc;n stocurile eMAG, astăzi și cei de la CEL.ro afișează device-ul...

Un device foarte popular prin raportul calitate-preț de anul trecut a fost și Motorola Moto E, smartphone ajuns acum la cea de-a doua generație. După ce ieri vedeam telefonul în stocurile eMAG, astăzi și cei de la CEL.ro afișează device-ul pe site la un preț ceva mai accesibil de 649 lei.

Modelul sosit la Cel.ro este varianta de 8 GB pe negru ce dispune și de sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Pe lângă pachetul hardware mid-range adus de către Moto E 2015, primim și o serie de funcții software foarte utile. Una dintre acestea este posibilitatea de activare a camerei foto printr-o mișcare rapidă din încheietură.

De asemenea, avem parte și de o baterie Li-Ion de 2.390 mAh ce promite o autonomie de durată, mai ales dacă ținem cont de faptul că display-ul IPS de 4.5 nu va consuma foarte multă energie. Acest device compact poate fi achiziționat chiar de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×