Moto E 2015 (XT1524) ajunge acum și prin CEL.ro la prețul de 649 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 626 ori
<b>Moto E 2015 (XT1524) ajunge acum și prin CEL.ro la prețul de 649 lei</b>Un device foarte popular prin raportul calitate-preț de anul trecut a fost și Motorola Moto E, smartphone ajuns acum la cea de-a doua generație. După ce ieri vedeam telefonul &icirc;n stocurile eMAG, astăzi și cei de la CEL.ro afișează device-ul...

Un device foarte popular prin raportul calitate-preț de anul trecut a fost și Motorola Moto E, smartphone ajuns acum la cea de-a doua generație. După ce ieri vedeam telefonul în stocurile eMAG, astăzi și cei de la CEL.ro afișează device-ul pe site la un preț ceva mai accesibil de 649 lei.

Modelul sosit la Cel.ro este varianta de 8 GB pe negru ce dispune și de sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Pe lângă pachetul hardware mid-range adus de către Moto E 2015, primim și o serie de funcții software foarte utile. Una dintre acestea este posibilitatea de activare a camerei foto printr-o mișcare rapidă din încheietură.

De asemenea, avem parte și de o baterie Li-Ion de 2.390 mAh ce promite o autonomie de durată, mai ales dacă ținem cont de faptul că display-ul IPS de 4.5 nu va consuma foarte multă energie. Acest device compact poate fi achiziționat chiar de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×