Lenovo S890, un telefon cu ecran de 5 inch și preț de doar 256 de dolari

2.612 ori
<b>Lenovo S890, un telefon cu ecran de 5 inch și preț de doar 256 de dolari</b>Producătorii chinezi sunt primii care se înscriu în trendul telefoanelor de 5 inch, cu procesoare quad core și rezoluție 1080p, dar unii preferă să contracareze viitoare modele scumpe cu unele cu preț accesibil. Este și cazul lui Lenovo S890,...

Producătorii chinezi sunt primii care se înscriu în trendul telefoanelor de 5 inch, cu procesoare quad core și rezoluție 1080p, dar unii preferă să contracareze viitoare modele scumpe cu unele cu preț accesibil. Este și cazul lui Lenovo S890, care nu emite pretenții de rival al lui HTC Droid DNA, ci de un terminal cu ecran mare și dotări midrange.

Lenovo S890 costă doar 256 dolari, are șanse mari să rămână în China și vine cu un ecran de 5 inch, cu rezoluție qHD, o cameră de 8 megapixeli și un procesor dual core de 1.2 GHz un MT6577T, deci o variantă cu putere mai mică decât un Qualcomm sau Exynos, de exemplu. Handsetul rulează Android 4.0 ICS și trebuie să recunosc ca designul sau nu arată rău.

Acea interfață cu opțiunile dispuse în formă de pătrat în centrul ecranului îmi amintește de tabletele Lenovo ale anului trecut, modele ThinkPad și IdeaPad, care au acest trademark în UI. Avantajul acestui model este în mod clar prețul, dar cred că există multe persoane pe care nu le-ar deranja să plătească dublu pentru un ecran cu rezoluție mult mai mare, camera de 13 megapixeli și un procesor realizat de Qualcomm. își vor găsi astfel de modele loc la noi, mai ales că tabletele Lenovo sunt deja în țară?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×