Noi informații de tip zvon legate de LG Optimus G2

1.145 ori
<b>Noi informații de tip zvon legate de LG Optimus G2</b>Pe plan local nici nu au fost anunțat LG Optimus G, nu a apărut la magazinele online și în oferta operatorilor de telefonie în niciun caz. Totuși, la nivel internațional se vorbește de pe acum de urmașul lui LG Optimus G, presa de specialitate...

Pe plan local nici nu au fost anunțat LG Optimus G, nu a apărut la magazinele online și în oferta operatorilor de telefonie în niciun caz. Totuși, la nivel internațional se vorbește de pe acum de urmașul lui LG Optimus G, presa de specialitate l-a denumit LG Optimus G2.

Inițial se spunea că ar avea un display de 5 inch cu rezoluție la 1080p și 440ppi, exact ca HTC Droid DNA / HTC Deluxe. Acum a apărut o altă informație cum că ar integra un display de 5.5 inch cu rezoluția mai sus amintită. Mai degrabă mă gândesc la un produs nou cu care LG să lupte de la egal cu Samsung Galaxy Note II.

Alte specificații vehiculate pentru LG Optimus G2: procesor Qualcomm Snapdragon S4 quad-core la 2 GHz, 2 GB RAM, cameră de 13 Megapixeli, chipset LTE la generația a treia. Prezentarea oficială pentru LG Optimus G2 potrivit unui site din Coreea de Sud s-ar produce în iunie 2013 și ar fi gândit să concureze cu Samsung Galaxy S IV care la rândul său ar ajunge să integreze un display de 5 inch.

Observați cum dimensiunea display-ului de pe un smartphone urcă până la 5 inch.

  • 2010 - 3.7 inch;
  • 2011 - 4.3 inch;
  • 2012 - 4.8 inch;
  • 2013 - 5 inch / 5.5 inch.
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×