LG anunță actualizări la Jelly Bean pentru telefoanele sale: Optimus LTE II, Optimus Vu, Vu II, Optimus G

1.782 ori
<b>LG anunță actualizări la Jelly Bean pentru telefoanele sale: Optimus LTE II, Optimus Vu, Vu II, Optimus G</b>LG tocmai a început să publice informații oficiale despre datele la care unele dintre terminalele sale vor primi actualizări la Jelly Bean. Pe lista se afla telefoane ca Optimus LTE II, dar și phableturile LG Optimus Vu și Vu II, plus flagship-ul LG...

LG tocmai a început să publice informații oficiale despre datele la care unele dintre terminalele sale vor primi actualizări la Jelly Bean. Pe lista se afla telefoane ca Optimus LTE II, dar și phableturile LG Optimus Vu și Vu II, plus flagship-ul LG Optimus G, înrudit cu LG Nexus 4.

Optimus LTE II primește Android 4.1 luna viitoare, cu îmbunătățiri de interfață și aplicații LG. Optimus Vu și Vu II vor avea parte de Jelly Bean din primul trimestru al lui 2013, cu îmbunătățiri similare și aparent și un upgrade la capitolul experienta touch a ecranului. LG Optimus G va rula Android 4.1 Jelly Bean din decembrie și cam aici se termina lista de terminale actualizate în perioada următoare. E drept că unele modele LG încă așteaptă să primească Android 4.0 ICS, în vreme ce Jelly Bean ar fi binevenit și pe alte terminale.

Depinde totuși și de programul operatorilor și de dorința celor de la LG de a împinge în fata modelul LG Nexus 4, primul cu acel "Jelly Bean evoluat", cunoscut că Android 4.2. Sunt curios și când va primi LG Optimus 4X HD Jelly Bean, deoarece telefonul era unul destul de atractiv.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×