LG anunta ca jumatate dintre telefoanele sale din 2010 vor rula Android

Autor:  | Publicat în:  LG 1.279 ori
<b>LG anunta ca jumatate dintre telefoanele sale din 2010 vor rula Android</b>Producatorul sud-corean de telefoane LG a anuntat recent ca jumatate dintre telefoanele lansate in acest an vor fi bazate pe platforma Google Android. Informatia vine chiar de la Nam Yong, CEO-ul companiei, care a tinut un discurs in cadrul showului CES...

Producatorul sud-corean de telefoane LG a anuntat recent ca jumatate dintre telefoanele lansate in acest an vor fi bazate pe platforma Google Android. Informatia vine chiar de la Nam Yong, CEO-ul companiei, care a tinut un discurs in cadrul showului CES 2010, de saptamana trecuta.

Acest anunt vine pe fondul temerilor ca faimosul producator de telefoane, aprig sustinator al OS-ului Windows Mobile, ar pierde teren pe piata smartphone-urilor. Asta nu inseamna ca LG nu va lansa si terminale Windows Mobile, mai ales dupa ce am vazut cum arata promitatorul GW990 la CES 2010, handset destul de bine dotat pentru a rula WM 7.

Printre companiile care adopta Android drept OS-ul pe care il folosesc pe terminalele lor se mai numara si Motorola, care se va axa exclusiv pe aceasta platforma, in defavoarea lui Windows Mobile. Cu handseturi ca Droid sau Cliq, ambele modele de succes pe piata internationala, este greu sa nu optezi pentru Android la aceasta ora.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×