Ovi Store, acum disponibil pe Nokia N900 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.921 ori
<b>Ovi Store, acum disponibil pe Nokia N900 (Video)</b>Rivalul pentru App Store produs de Nokia, Ovi Store nu este inca lansat oficial pe Nokia N900, chiar daca ati facut update la versiunea 1.2009.44-1 de software, dar exista si o alta metoda prin care puteti accesa magazinul de aplicatii. Deocamdata, il...

Rivalul pentru App Store produs de Nokia, Ovi Store nu este inca lansat oficial pe Nokia N900, chiar daca ati facut update la versiunea 1.2009.44-1 de software, dar exista si o alta metoda prin care puteti accesa magazinul de aplicatii. Deocamdata, il puteti urmari in actiune in urmatorul clip:

Desi un click pe iconul Ovi Store de pe Nokia N900 va duce la o pagina "coming soon", daca accesati direct adresa store.ovi.mobi din web browser, veti avea o surpriza. Serviciul oferit de finlandezi va va permite sa instalati aplicatii, jocuri, sa beneficiati de clipuri video, melodii, teme si wallpaper-uri dupa pofta inimii.

Clipul de mai sus este realizat in special pentru cei care nu poseda un Nokia N900 si trebuie sa mentionam ca finalul sau este cel mai impresionant, atunci cand interfata Maemo isi arata lookul superb si functionalitatea. Acum ramane doar sa asteptam anuntul oficial de lansare a lui Ovi Store pentru N900.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×