LG anunță disponibilitatea smartphone-urilor Magna, Spirit, Leon și Joy la nivel global, Leon și Spirit disponibile în România!

845 ori
<b>LG anunță disponibilitatea smartphone-urilor Magna, Spirit, Leon și Joy la nivel global, Leon și Spirit disponibile în România!</b>Deși nu au lansat smartphone-uri high-end anul acesta la Mobile World Congress, cei de la LG au prezentat c&acirc;teva soluții destul de interesante pentru cei cu bugete restr&acirc;nse. Vorbim despre smartphone-urile LG Magna, Spirit, Leon și Joy,...

Deși nu au lansat smartphone-uri high-end anul acesta la Mobile World Congress, cei de la LG au prezentat câteva soluții destul de interesante pentru cei cu bugete restrânse. Vorbim despre smartphone-urile LG Magna, Spirit, Leon și Joy, device-uri ce au primit unhands-onde la fața locului.

Astăzi aflăm că telefoanele vor sosi în Europa, Asia, Africa și America de Nord, iar după cum am reamintit și mai sus, principalul feature al acestora este prețul foarte accesibil din punct de vedere al raportului calitate-dotări. Aceste modele adoptă dimensiuni variate, de la 5 inch pentru LG Magna, 4.7 inch pentru LG Spirit, 4.5 inch în cazul lui LG Leon, la 4 inch pentru modelul LG Joy.

Aflați că 3 dintre noile smartphone-uri aduse pe piață de către LG rulează sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, excepție făcând LG Joy, telefon cu Android 4.4.4 KitKat. În acest moment, 2 dintre modelele mai sus amintite se regăsesc în stocurile unor retaileri locali ca și QuickMobile, evoMAG, și Cel.ro.

Prețuri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×