ASUS ZenFone 3 va include un scanner pentru amprente, conform oficialilor ASUS

741 ori
<b>ASUS ZenFone 3 va include un scanner pentru amprente, conform oficialilor ASUS</b>Deşi ASUS ZenFone 2 a fost lansat de cur&acirc;nd, deja se discută despre un succesor al acestui model, un aşa numit ZenFone 3. Fără a-l numi clar pe acest nou handset, CEO-ul ASUS, Jerry Shen a dezvăluit c&acirc;teva detalii despre terminal. &nbsp;...

Deşi ASUS ZenFone 2 a fost lansat de curând, deja se discută despre un succesor al acestui model, un aşa numit ZenFone 3. Fără a-l numi clar pe acest nou handset, CEO-ul ASUS, Jerry Shen a dezvăluit câteva detalii despre terminal.

Aparent, ASUS se pregăteşte să integreze un scanner pentru amprente pe viitorul său flagship, deşi anunţul vine cam devreme. Telefonul ar putea sosi în 2016, sau cel devreme la Computex la vară, eventual în toamna la IFA 2015. Încă nu e clar dacă scannerul va fi de tip touch sau swipe şi în ce zonă a smartphone-ului va fi inclus. În zona frontală nu avem vreun buton Home care să îl integreze, iar în spate se afla deja destule butoane, aglomerând acea zonă.

De asemenea, dacă ASUS amâna până în 2016 această lansare, celelalte companii ar putea veni cu o nouă metodă de autentificare, eventual una bazată pe scanarea de iris sau alte noi tehnologii.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×