LG BL40 Black Label, noul Chocolate fotografiat live impreuna cu un terminal misterios

Autor:  | Publicat în:  LG 3.464 ori
<b>LG BL40 Black Label, noul Chocolate fotografiat live impreuna cu un terminal misterios</b>Se pare ca LG vrea sa repete succesul primelor modele Chocolate, de vreme ce handsetul BL40, care face parte din aceeasi serie Black Label arata foarte bine si tocmai a fost fotografiat live. Interesant este faptul ca el apare in imagini alaturi de un...

Se pare ca LG vrea sa repete succesul primelor modele Chocolate, de vreme ce handsetul BL40, care face parte din aceeasi serie Black Label arata foarte bine si tocmai a fost fotografiat live. Interesant este faptul ca el apare in imagini alaturi de un "frate mai mic".

Imaginile cu telefonul si-au facut aparitia pe un forum german si aflam ca interfata este bazata pe S-Class, ecranul suporta o rezolutie de 800 x 345 pixeli, iar camera este de 5 megapixeli si foloseste o lentila Schneider Kreuznach. Toate specificatiile se potrivesc cu ceea ce stiam deja despre noul Chocolate, plus dotari previzibile, gen WiFi, radio FM si memorie interna de 335 MB.

LG BL40

In plus, handsetul vine cu un slot pentru carduri microSD si ne intriga, dupa cum spuneam prezenta unui alt terminal mai mic langa BL40, aparent un frate mai mic al handsetului. Designul acestuia este identic cu al noului Chocolate, ceea ce ne face sa ne intrebam daca acesta nu este cumva un Chocolate nano sau poate un "Candy"?

[Via: Engdadgetmobile.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×