NTT DoCoMo lanseaza telefonul SH-08A, rezistent la apa, bazat pe energie solara si cu camera de 8 MP

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.919 ori
<b>NTT DoCoMo lanseaza telefonul SH-08A, rezistent la apa, bazat pe energie solara si cu camera de 8 MP</b>Avand in vedere faptul ca NTT DoCoMo este un operator asiatic, este evident ca handseturile lansate de aceasta companie au putine sanse de a ajunge in Europa. Si mai frustrant este faptul ca de obicei e vorba de super-terminale, cum este si noul SH-08A....

Avand in vedere faptul ca NTT DoCoMo este un operator asiatic, este evident ca handseturile lansate de aceasta companie au putine sanse de a ajunge in Europa. Si mai frustrant este faptul ca de obicei e vorba de super-terminale, cum este si noul SH-08A.

Acest telefon masoara 109 x 50 x 17.3 mm, cantareste 140 de grame si vine dotat cu un display de 3 inchi, cu o rezolutie de 480 x 854 pixeli, care poate afisa pana la 16.7 milioane de culori. Printre dotarile lui SH-08A se numara o camera de 8 megapixeli cu senzor CCD, iar handsetul poate fi scufundat in apa si utilizat la pana un metru adancime.

In plus, incarcarea sa se va realiza si prin intermediul unui panou solar de mari dimensiuni, care ii va oferi telefonului 1 minut de convorbire la fiecare 10 minute de expunere la soare. Pe cand si in Europa, Romania, SUA sau oriunde altundeva decat Japonia?

[Via: Intomobile.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×