LG Candy este un nou telefon ultra-accesibil, cu procesor MediaTek şi 2 GB RAM; Debutează pe 1 septembrie

940 ori
<b>LG Candy este un nou telefon ultra-accesibil, cu procesor MediaTek şi 2 GB RAM; Debutează pe 1 septembrie</b>Luând o pauză de la nebunia de la IFA 2018 azi descoperim telefonul LG Candy, care ar urma să debuteze pe 1 septembrie, la un preţ sub 100 de dolari. Terminalul este unul care sună ca şi cum ar fi bun de Android GO, doar că are prea mult RAM.

Luând o pauză de la nebunia de la IFA 2018 azi descoperim telefonul LG Candy, care ar urma să debuteze pe 1 septembrie, la un preţ sub 100 de dolari. Terminalul este unul care sună ca şi cum ar fi bun de Android GO, doar că are prea mult RAM.

Vine cu 2 GB RAM, în locul obişnuitului 1 GB pentru Android GO. Acest handset va sosi întâi în India, unde va costă doar 98 de dolari şi aduce un ecran de 5 inch cu rezoluţie 720p şi panou IPS. Integrează o cameră principală de 8 megapixeli şi una frontală de 5 megapixeli, iar la bord găsim un procesor quad core MediaTek MT6739. Mai primim şi 2 GB RAM şi 16 GB Stocare, plus slot microSD.

LG Candy

LG Candy vine pe 4 variante de culoare: negru, alb, auriu şi albastru. Dacă dotările sună OK la acest preţ, faptul că are Android 7.1.2 în această perioadă nu e clar flatant. Nu aveam pretenţia de Android Pie, dar un Oreo tot ar fi mers. Sună ca un device modest, fără un selling point clar şi mă aştept să nu aibă port USB Type-C ci doar unul microUSB. Nici despre baterie nu ştim nimic, deci e probabil o unitate de 2600 mAh.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×