Xiaomi Mi Mix 3 apare într-o imagine nouă, cu mecanism glisant în stil Oppo Find X; Se lansează în octombrie

3.087 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 3 apare într-o imagine nouă, cu mecanism glisant în stil Oppo Find X; Se lansează în octombrie</b>Xiaomi Mi Mix 3 are parte de o nouă scăpare astăzi, de această dată dezvăluind designul sau în ceea ce pare a fi mai mult o fotografie, decât o randare. Observăm şi că adopta mecanismul glisant al camerei în stil Oppo Find X şi cu ocazia acestei scăpări..

Xiaomi Mi Mix 3 are parte de o nouă scăpare astăzi, de această dată dezvăluind designul sau în ceea ce pare a fi mai mult o fotografie, decât o randare. Observăm şi că adopta mecanismul glisant al camerei în stil Oppo Find X şi cu ocazia acestei scăpări am aflat şi că terminalul va fi în magazine în octombrie.

Ceea ce vedeţi aici este mai mult decât o scăpare, este chiar un teaser postat pe web de către preşedintele Xiaomi, Lin Bin. Aceasta este prima imagine oficială cu noul telefon, care iarăşi pariază pe un ecran edge to edge şi ascunde camera frontală pe cât posibil. Face asta prin integrarea sa într-un mecanism glisant sus, care pare să ascundă şi difuzorul pentru convorbiri.

Mă aştept ca acel mecanism să fie motorizat şi automat, nu manual, cum am văzut recent la Huawei Honor Magic 2. Nu avem încă dotările acestui device, dar e uşor de speculat. În primul rând văd că primim o cameră frontală duală, probabil cu doi senzori de 8 MP, sau să zicem unul de 20 MP şi unul de 12 MP. Procesorul Snapdragon 845 e aşteptat la interior, împreună cu până la 8 GB RAM, o cameră duală în spate şi scanner de amprente integrat în ecran.

Acest model nu are decupaj în ecran şi continuă trendul sliderelor în zona superioară. Totul pornea cu Vivo NEX S, cu acea cameră periscop, apoi a venit şi Oppo Find X, unde partea glisantă s-a dovedit a contribui la fragilitatea să. Dacă Xiaomi a găsit reţeta perfectă aflăm într-o lună şi câteva zile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×