LG Electronics lansează În Brazilia smartphone-ul LG L20; acesta vine În variante single-SIM, dual-SIM și triple-SIM

Autor:  | Publicat în:  LG 1.106 ori
<b>LG Electronics lansează În Brazilia smartphone-ul LG L20; acesta vine În variante single-SIM, dual-SIM și triple-SIM</b>în cursul acestei zile, producătorul sud-coreean LG Electronics a anunțat lansarea pe piața din Brazilia a smartphone-ului low-end LG L20 ce sosește în magazine atât în varianta single-SIM, cât și în versiuni dual-SIM, respectiv triple-SIM....

în cursul acestei zile, producătorul sud-coreean LG Electronics a anunțat lansarea pe piața din Brazilia a smartphone-ului low-end LG L20 ce sosește în magazine atât în varianta single-SIM, cât și în versiuni dual-SIM, respectiv triple-SIM.

Acest micuț device ne pune la dispoziție un display IPS QVGA de 3 inch cu rezoluție 320 x 240 pixeli, 512 MB memorie RAM, 4 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, o cameră foto principală de 2 megapixeli și o cameră frontală cu senzor de 0.3 megapixeli.

Pe partea de conectivitate primim 3G, WiFi, Bluetooth 4.0, un port microUSB v2.0 și un jack audio 3.5 mm. LG L20 rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat și este disponibil pe alb sau negru în combinație cu rame colorate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×