Christian Bale a fost confirmat În rolul lui Steve Jobs În noul film biografic

Autor:  | Publicat în:  Apple 732 ori
<b>Christian Bale a fost confirmat În rolul lui Steve Jobs În noul film biografic</b>După ce va fi Moise într-un viitor blockbuster în acest an, Christian Bale va deveni Steve Jobs într-un viitor film biografic, iar azi primim în sfârșit confirmarea cu privire la acest rol. &nbsp; Multă vreme Leonardo DiCaprio cochetase cu acest...

După ce va fi Moise într-un viitor blockbuster în acest an, Christian Bale va deveni Steve Jobs într-un viitor film biografic, iar azi primim în sfârșit confirmarea cu privire la acest rol.

Multă vreme Leonardo DiCaprio cochetase cu acest rol, la pachet cu regizorul David Fincher, dar cei doi s-au retras din proiect. în schimb, Danny Boyle, creatorul lui Slumdog Millionaire și Trainspotting a preluat producția, iar Christian Bale a acceptat rolul principal. Pelicula se va baza pe biografia scrisă de Walter Isaacson despre viața fostului CEO Apple, iar acea carte nu s-a ferit deloc de aspectele controversate ale vieții gurului tech.

Decizia că Bale să fie Jobs a fost confirmată pentru Bloomberg de către unul dintre scenariști, Aaron Sorkin. Aparent Christian Bale nici nu a avut nevoie să dea o probă pentru acest rol, ci mai degrabă să participe la o întâlnire și atât. Rolul e unul dificil, în ideea că actorul va avea de rostit foarte multe replici și unele în limbaj tehnic. Să vedem dacă actorul care i-a jucat pe Batman și Moise va fi capabil de încă un rol reușit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×