LG Electronics pregătește debutul lui LG K10 pentru piața sud-coreeană; telefonul va costa 200 dolari

861 ori
<b>LG Electronics pregătește debutul lui LG K10 pentru piața sud-coreeană; telefonul va costa 200 dolari</b>&Icirc;n cadrul show-ului CES 2016 ce tocmai a luat sf&acirc;rșit, LG Electronics a venit cu două noi terminale din categoria de buget, și anume cu modelele K7 și K10. Din c&acirc;te aflăm astăzi, compania pregătește debutul lui LG K10 pentru...

În cadrul show-ului CES 2016 ce tocmai a luat sfârșit, LG Electronics a venit cu două noi terminale din categoria de buget, și anume cu modelele K7 și K10. Din câte aflăm astăzi, compania pregătește debutul lui LG K10 pentru piața sud-coreeană, device ce va fi comercializat pentru suma de 200 dolari.

Printre dotările sale întâlnim un display HD de 5.3 inch (1280 x 720 pixeli), un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1.5 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins printr-un card microSD. Primim o cameră frontală de 8 megapixeli, dar și un senzor foto principal de 13 megapixeli.

LG Electronics pregătește debutul lui LG K10 pentru piața sud-coreeană; telefonul va costa 200 dolari

La interior mai regăsim o baterie de 2300 mAh, un modul 4G LTE și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop însoțit de interfața producătorului. Ca design, modelul de față aduce un panou frontal cu sticlă 2.5D, și ne amintește într-un fel sau altul de formele lui LG G2, flagship lansat în urmă cu 3 ani.

LG K10

Din câte puteți vedea în imagini, LG va comercializa și o husă mai specială ce va permite afișarea de notificări și informații pe partea din dreapta a ecranului, exact cum avem la ora actuală pe Samsung Galaxy S6 Edge/S6 Edge Plus. Prețul pentru acest accesoriu nu a fost dezvăluit încă de către LG.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×