Apple distribuie versiunea iOS 9.3 Beta în aceste momente; iată ce noutăți aduce acest update

1.000 ori
<b>Apple distribuie versiunea iOS 9.3 Beta în aceste momente; iată ce noutăți aduce acest update</b>Ca majoritatea producătorilor din industria tech, și Apple permite accesul dezvoltatorilor la versiuni beta pentru iOS, sistemul de operare destinat telefoanelor și tabletelor. De astăzi, gigantul din Cupertino &icirc;ncepe a distribui versiunea iOS...

Ca majoritatea producătorilor din industria tech, și Apple permite accesul dezvoltatorilor la versiuni beta pentru iOS, sistemul de operare destinat telefoanelor și tabletelor. De astăzi, gigantul din Cupertino începe a distribui versiunea iOS 9.3 Beta, software ce aduce la pachet câteva introduceri interesante.

În primul și primul rând, pachetul software de față vine cu o funcție ce ne permite securizarea aplicație Notes prin intermediul Touch ID, sau a unei parole. Astfel, vom putea ține deoparte de ochii prietenilor curioși, notițe ce conțin date personale, informații despre cardul bancar, sau orice alte detalii.

Totodată, Apple introduce un feature foarte util denumit Night Shift ce va modifica automat temperatura display-ului în nuanțe mai calde pe timpul serii, perioadă în care o mare parte dintre utilizatori stau cu telefonul în brațe. Astfel, lumina de culoare albastră emisă de display va fi redusă în intensitate, element care în mod normal dă semnale false corpului de a rămâne treaz și alert.

Apple distribuie versiunea iOS 9.3 Beta în aceste momente; iată ce noutăți aduce acest update

Printre alte modificări aduse se numără și suportul Multi-user pentru iPad ce permite crearea unui număr generos de conturi de utilizator, feature foarte util mai ales în învățământ. Un singur iPad va permite accesul tuturor elevilor dintr-o clasă spre exemplu, conturile păstrând informațiile în parte pentru fiecare.

O introducere puțin ciudată este cea prin care se oferă suport pentru pairing-ul cu mai multe ceasuri Apple Watch la un device iPhone. Aparent, ar exista noutăți și pentru aplicațiile News, Health, respectiv CarPlay.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×