LG G2 confirmat oficial, vine ca urmaș al lui Optimus G și Începutul seriei "G"

Autor:  | Publicat în:  LG 1.200 ori
<b>LG G2 confirmat oficial, vine ca urmaș al lui Optimus G și Începutul seriei "G"</b>LG a avut un anunț important de făcut astăzi cu privire la mult așteptatul telefon G2. Se pare că G2 este real, este urmașul lui Optimus G și este inceputul unei noi serii de la LG numită pur și simplu "G". &nbsp; Ce înseamnă acest lucru? Ei...

LG a avut un anunț important de făcut astăzi cu privire la mult așteptatul telefon G2. Se pare că G2 este real, este urmașul lui Optimus G și este inceputul unei noi serii de la LG numită pur și simplu "G".

Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, LG va renunța la brandingul seriei Optimus, iar handsetul G2 va fi începutul unei linii de smartphone-uri premium. Președintele și CEO-ul LG, Jong-seok Park a luat cuvântul în cadrul evenimentului oficial, afirmând că intenția companiei sud-coreene este ca seria G să definească excelenta când vine vorba de experiența utilizatorului.

Oficialul a anunțat că pe lângă seria G vom avea și o denumire "Vu" pentru handseturile cu ecrane 4:3. LG G2 a ajuns deja pe web în numeroase ipostaze, stârnind controverse prin faptul că are butoanele de volum plasate în spate, lângă camera. Rețineți că aici avem doar o confirmare a acestui telefon, nu un anunț oficial, care va sosi de altfel pe 7 august.

știm că acest model ar urma să vină cu procesor Snapdragon 800 de 2.2 GHz, display de 5.2 inch și 2 GB RAM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×