LG V10: Conectivitate "cu de toate", inclusiv anulare a zgomotului de fond

1.170 ori
<b>LG V10: Conectivitate "cu de toate", inclusiv anulare a zgomotului de fond</b>LG V10 a servit ca frate mai mare al lui LG G4 anul trecut şi ca atare trebuia să livreze o experienţă apropiată de acel flagship, care include printre altele şi conectivitate de top. Primim astfel suport Bluetooth 4.1, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, microUSB 2

LG V10 a servit ca frate mai mare al lui LG G4 anul trecut şi ca atare trebuia să livreze o experienţă apropiată de acel flagship, care include printre altele şi conectivitate de top. Primim astfel suport Bluetooth 4.1, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, microUSB 2.0, GPS, Glonass, NFC, LTE Categoria 6, cu viteza de download de până la 300 Mbps, DLNA şi Miracast.

Avem parte şi de un emiţător infraroşu, iar în privinţa apelării volumul a fost OK, claritatea bună şi microfonul la înălţime. Acest phablet vine cu suport pentru voce HD, are şi funcţie Speed Dial, iar dialerul are funcţie de utilizare cu o singură mână şi suport QSlide. La testul de viteză SpeedTest am atins 47 Mbps la download şi 7 Mbps la upload via Vodafone, rezultate modeste ce au mai degrabă de-a face cu operatorul decât cu telefonul.

LG V10 Speedtest

În WiFi am atins 166 Mbps la download şi 24 Mbps la upload, un rezultat bunicel. Din zona de Setări asociată dialer-ului putem face reglaje legate de anularea zgomotului de fond şi claritate crescuta. O conectivitate bifată excelent de acest model.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×