LG G4 Pro ar putea sosi cu procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM și cameră foto de 27 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  LG 1.262 ori
<b>LG G4 Pro ar putea sosi cu procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM și cameră foto de 27 megapixeli</b>&Icirc;n ultimul timp, rețeaua chineză de socializare Weibo a devenit locul din care pornesc majoritatea zvonurilor referitoare la noile smartphone-uri ce urmează a fi lansate pe piață. Astăzi, tot Weibo stă &icirc;n spatele unor informații legate...

În ultimul timp, rețeaua chineză de socializare Weibo a devenit locul din care pornesc majoritatea zvonurilor referitoare la noile smartphone-uri ce urmează a fi lansate pe piață. Astăzi, tot Weibo stă în spatele unor informații legate de LG G4 Pro, un phablet de 5.8 inch ce va sosi cu specificații de top.

Din câte se pare, această versiune premium a lui LG G4 va aduce o carcasă din metal, un display cu rezoluție Quad HD, 4 GB memorie RAM și noul procesor Qualcomm Snapdragon 820 la pachet.

Totodată, aceste noi zvonuri scot la iveală posibilitatea ca LG G4 Pro să aducă o cameră foto principală de 27 megapixeli și un senzor frontal de 8 megapixeli, cel mai probabil același de pe modelul actual. Aparent, se așteaptă ca acest model să fie lansat pe piață spre sfârșitul acestui an. Cum vi se par specificațiile de mai sus?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×