Xiaomi Redmi Pro Mini are parte de o scăpare proaspătă, ar urma să vină cu procesor Snapdragon 652 şi ecran de 5.2 inch

967 ori
<b>Xiaomi Redmi Pro Mini are parte de o scăpare proaspătă, ar urma să vină cu procesor Snapdragon 652 şi ecran de 5.2 inch</b>De curând cei de la Xiaomi au prezent smartphone-ul Redmi Pro - model cu display de 5.5 inch, cameră duală și alte bunătăți în materie de hardware. Se pare totuși că va exista și o variantă mini a acestui terminal, una pe care o vedem astăzi într-o serie

Xiaomi nu se mulţumeşte cu lansarea lui Redmi Pro săptămâna trecută şi acum pregăteşte încă un telefon, derivat din acelaşi device. E vorba despre un aşa numit Xiaomi Redmi Pro Mini, ale cărui dotări le-am aflat azi.

Xiaomi Redmi Pro Mini

Ce ne intrigă cel mai mult la această scăpare e textura spatelui şi fie acea haşurare ne induce în eroare, fie avem o textură dungată deosebită. E promis în aceste scăpări şi un panou frontal AMOLED 2.5D de 5.2 inch, plus un procesor Qualcomm Snapdragon 652. Ar urma să primim 3 variante ale acestui device, una cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare, una cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare şi una cu 4 GB RAM şi 128 GB stocare.

Preţurile acestor modele vor fi de 225 dolari, respectiv 255 dolari şi 285 dolari. Xiaomi a integrat scannerul de amprente în faţă de această dată şi a inclus şi o baterie de 4000 mah, cu suport pentru încărcare rapidă. Reţineţi că sursele nu garantează identitatea acestui model, deci ar putea sosi pe piaţa dar nu cu numele Xiaomi Redmi Pro Mini.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×