LG G4 și Sony Xperia Z4 se afișează în cadrul unui top GFXBench Manhattan 3.1 ce urmărește performanțele grafice

862 ori
<b>LG G4 și Sony Xperia Z4 se afișează în cadrul unui top GFXBench Manhattan 3.1 ce urmărește performanțele grafice</b>Printre flagship-urile anului 2015 ce se lasă așteptate se numără at&acirc;t LG G4, c&acirc;t și Sony Xperia Z4. Cu toate că majoritatea se așteaptă la terminale cu totul și cu totul diferite față de cele prezentate &icirc;n 2014, potrivit...

Printre flagship-urile anului 2015 ce se lasă așteptate se numără atât LG G4, cât și Sony Xperia Z4. Cu toate că majoritatea se așteaptă la terminale cu totul și cu totul diferite față de cele prezentate în 2014, potrivit ultimelor leak-uri, diferențele la capitolul design nu vor fi atât de semnificative.

Dacă în cazul lui LG G4 știm deja faptul că lansarea sa este programată pentru data de 28 aprilie, pentru Sony Xperia Z4 încă nu avem o informație oficială cu privire la acest aspect. În așteptarea debutului, astăzi remarcăm că ambele device-uri se afișează în cadrul unui top 20 terminale testate în GFXBench Manhattan 3.1.

Aflăm că testul în cauză este menit să dezvăluite câte frame-uri sunt procesate de către chip-ul grafic într-o perioadă stabilită de timp. Se remarcă faptul că Xperia Z4 (E6553) adoptă un GPU Adreno 430, iar LG G4 (F500x, H815) un chip Adreno 418.

Aceste date ne confirmă totodată și faptul că Sony Xperia Z4 va aduce un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 pe 64 bit, în timp ce modelul LG G4 va opta pentru unul de tip hexa-core Snapdragon 808.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×