LG G4 şi Xperia Z4 primesc versiuni de culoare turcoaz, ambele fotografiate în Vietnam

Autor:  | Publicat în:  LG 1.552 ori
<b>LG G4 şi Xperia Z4 primesc versiuni de culoare turcoaz, ambele fotografiate în Vietnam</b>Telefoanele flagship de la LG şi Sony au primit astăzi versiuni turcoaz, care au fost fotografiate &icirc;n Vietnam. Culoarea este una inedită şi parcă vine pentru a concura cu acel verde crud al lui Samsung Galaxy S6 Edge, at&acirc;t de atractiv....

Telefoanele flagship de la LG şi Sony au primit astăzi versiuni turcoaz, care au fost fotografiate în Vietnam. Culoarea este una inedită şi parcă vine pentru a concura cu acel verde crud al lui Samsung Galaxy S6 Edge, atât de atractiv.

Remarc faptul că textura pielii lui LG G4 este similară cu cea a versiunii de culoare neagră, cu un soi de "solzi", dacă putem spune aşa, care se simt la atingere. Asta faţă de modelul de culoare "marsalla", care are o textură cu mai puţine asperităţi. Xperia Z4 în schimb îşi păstrează panoul din sticlă şi rama metalică, dar pare mai strălucitor în această nuanţă.

LG G4 turcuaz

E interesant faptul că ambele terminale au apărut pe această nuanţă simultan, ducându-ne cu gândul fie la o companie care le-a personalizat, fie la un operator vietnamez cu logo turcoaz poate. Rămâne de văzut când vor apărea aceste versiuni şi în Europa şi ştim din experienţa unor modele precum HTC-urile One cele roşii sau iPhone-urile aurii că anumite culori se vând mai bine decât altele.

LG G4

Xperia Z4 turcuaz

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×