LG G4 şi Xperia Z4 primesc versiuni de culoare turcoaz, ambele fotografiate în Vietnam

1.763 ori
<b>LG G4 şi Xperia Z4 primesc versiuni de culoare turcoaz, ambele fotografiate în Vietnam</b>Telefoanele flagship de la LG şi Sony au primit astăzi versiuni turcoaz, care au fost fotografiate &icirc;n Vietnam. Culoarea este una inedită şi parcă vine pentru a concura cu acel verde crud al lui Samsung Galaxy S6 Edge, at&acirc;t de atractiv....

Telefoanele flagship de la LG şi Sony au primit astăzi versiuni turcoaz, care au fost fotografiate în Vietnam. Culoarea este una inedită şi parcă vine pentru a concura cu acel verde crud al lui Samsung Galaxy S6 Edge, atât de atractiv.

Remarc faptul că textura pielii lui LG G4 este similară cu cea a versiunii de culoare neagră, cu un soi de "solzi", dacă putem spune aşa, care se simt la atingere. Asta faţă de modelul de culoare "marsalla", care are o textură cu mai puţine asperităţi. Xperia Z4 în schimb îşi păstrează panoul din sticlă şi rama metalică, dar pare mai strălucitor în această nuanţă.

LG G4 turcuaz

E interesant faptul că ambele terminale au apărut pe această nuanţă simultan, ducându-ne cu gândul fie la o companie care le-a personalizat, fie la un operator vietnamez cu logo turcoaz poate. Rămâne de văzut când vor apărea aceste versiuni şi în Europa şi ştim din experienţa unor modele precum HTC-urile One cele roşii sau iPhone-urile aurii că anumite culori se vând mai bine decât altele.

LG G4

Xperia Z4 turcuaz

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×