Primul teaser cu Allview V2 Viper este aici! Iată o primă funcţie ce va sosi pe telefon

2.046 ori
<b>Primul teaser cu Allview V2 Viper este aici! Iată o primă funcţie ce va sosi pe telefon</b>Se pare că Allview nu a spus stop programului de lansări pentru această vară, şi ne pregăteşte noi suprize pentru sf&acirc;rşitul acestei luni. Smartphone-ul pe care braşovenii ni-l pregătesc se va numi V2 Viper, succesorul unui telefon destul...

Se pare că Allview nu a spus stop programului de lansări pentru această vară, şi ne pregăteşte noi suprize pentru sfârşitul acestei luni. Smartphone-ul pe care braşovenii ni-l pregătesc se va numi V2 Viper, succesorul unui telefon destul de bine vândut pe plan local. Începând de astăzi avem ocazia să vă prezentăm o serie de teasere pentru acest viitor model.

Primul lucru pe care Allview ni-l dezvăluie este acela că V2 Viper va sosi cu funcţia Cameleon la pachet, modalitate prin care putem crea teme personalizate folosindu-ne doar de culorile din jurul nostru. Această funcţie am prezentat-o de curând şi în cadrul recenziei lui X2 Soul Pro, moment pe care îl puteţi urmări aici.

Ne putem aştepta ca Allview V2 Viper să ruleze din fabrică sistemul de operare Android 5.0 Lollipop împreună cu o interfaţă personalizată. Voi ce specificaţii hardware vă doriţi de la succesorul lui V1 Viper?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×