LG G4 Stylus se afla În lucru, ar putea debuta În trimestrul 3; Iată primele detalii despre acest telefon midrange

Autor:  | Publicat în:  LG 397 ori
<b>LG G4 Stylus se afla În lucru, ar putea debuta În trimestrul 3; Iată primele detalii despre acest telefon midrange</b>Se pare că LG G3 Stylus e gata să aibă un succesor, acesta fiind numit LG G4 Stylus, un model care a primit recent certificarea de la Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri. E foarte posibil ca LG G4 Stylus să debuteze în tandem cu LG G4, sau la...

Se pare că LG G3 Stylus e gata să aibă un succesor, acesta fiind numit LG G4 Stylus, un model care a primit recent certificarea de la Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri. E foarte posibil ca LG G4 Stylus să debuteze în tandem cu LG G4, sau la puțin timp după.

Zvonuri recente afirma că LG G4 ar putea sosi cu un stylus special G Pen, iar unele dintre funcțiile sale high end ar putea ajunge și pe modelul midrange LG G4 Stylus. LG G3 Stylus este un handset lansat în 2014, cu un procesor quad core la bord, tactat la 1.3 GHz, cu display de 5.5 inch cu rezoluție de 960 x 540 pixeli și 8 GB stocare. El include și 1 GB RAM și o cameră de 13 MP în spate, plus una frontală de 1.3 MP și baterie de 3000 mAh.

LG G4 Stylus

Ei bine, ne așteptăm ca LG G4 Stylus să actualizeze rezoluția, aducând-o la nivel 720p și să includă mai mult RAM și spațiu de stocare. Recent un terminal LG cu numele de cod LG-H631 a apărut într-un document scăpat pe web, cu numele de proiect P1S. Acesta ar putea fi LG G4 Stylus în versiunea AT&T și descoperim că el se va lansa undeva în trimestrul 3. Cum vă suna un model de genul?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×