LG G5 ar putea fi lansat în luna aprilie, urmat de un succesor pentru modelul V10 peste câteva luni

Autor:  | Publicat în:  LG 926 ori
<b>LG G5 ar putea fi lansat în luna aprilie, urmat de un succesor pentru modelul V10 peste câteva luni</b>Acum c&acirc;teva zile am dat peste un zvon ce susținea faptul că următorul flagship sud-coreean denumit LG G5, va fi lansat pe piață &icirc;n primul trimestru din 2015. Din păcate, noi informații ajunse astăzi &icirc;n presa sud-coreeană...

Acum câteva zile am dat peste un zvon ce susținea faptul că următorul flagship sud-coreean denumit LG G5, va fi lansat pe piață în primul trimestru din 2016. Din păcate, noi informații ajunse astăzi în presa sud-coreeană dezvăluie că telefonul va beneficia de o lansare oficială abia în primăvăra, în luna aprilie.

Totodată, aflăm că LG nu are pentru moment planuri de lansare a unui succesor pentru smartphone-ul curbat G Flex 2. În schimb, se pare că modelul LG V10 va primi un succesor în vara sau toamna lui 2016, telefon de la care așteptăm o serie de specificații demne de un terminal flagship.

Din informațiile sosite anterior, știm că modelul LG G5 ar putea sosi cu un display Quad HD de 5.6 inch, cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, dar și cu o cameră foto principală de 20 megapixeli și telemetru laser. Se vehiculează totodată că noul telefon va adopta acum o carcasă uni-body metalică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×