LG G5 nu are carcasa fabricată integral din metal, ci din metal acoperit cu plastic; Materialul e zgâriat şi dezvăluit de teste de anduranţa (Video)

1.992 ori
<b>LG G5 nu are carcasa fabricată integral din metal, ci din metal acoperit cu plastic; Materialul e zgâriat şi dezvăluit de teste de anduranţa (Video)</b>Dacă &icirc;ncă mai suferiţi după acel Samsung Galaxy S7 Edge zdrobit de o presă hidraulică, acum e momentul să &icirc;l vedem şi pe LG G5 torturat. El are totuşi parte de un tratament ceva mai bl&acirc;nd din partea YouTuberului...

Dacă încă mai suferiţi după acel Samsung Galaxy S7 Edge zdrobit de o presă hidraulică, acum e momentul să îl vedem şi pe LG G5 torturat. El are totuşi parte de un tratament ceva mai blând din partea YouTuberului JerryRigEverything, cu toate că el trece telefonul şi prin teste de îndoire, ardere şi zgâriere. Cu această ocazie descoperim şi un aspect inedit legat de materialele folosite pentru acest flagship.

Promovat până acum drept un smartphone cu carcasa metalică, se pare că în realitate lucrurile nu stau chiar 100% aşa. Finisajul acestui model poate părea metalic, dar este de fapt din plastic, aplicat peste o fâşie metalică. Dacă la LG G3 primeam un material plastic combinat cu puţin metal, aici metalul este acoperit de un strat destul de gros de plastic.

Cei care au pus mâna pe LG G5 probabil şi-au dat seama de acest lucru, pentru că handsetul nu se simte metalic şi rece în mână. Acel feeling premium conferit de construcţia unibody metalică ar lipsi pe handset. Încă nu e clar de ce LG a apelat la această abordare hibrid, dar probabil e vina antenelor, ce au fost astfel ascunse mai bine.

Concluzia? Când atingeţi telefonul, atingeţi plastic, dar sub el se afla aluminiu. Va afecta acest lucru decizia de a cumpara telefonul? Ramane de vazut...


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×