Vânzările lui LG G5 din ziua lansării sunt de 3 ori mai mari decât cele ale lui LG G4 acum un an

Autor:  | Publicat în:  LG 959 ori
<b>Vânzările lui LG G5 din ziua lansării sunt de 3 ori mai mari decât cele ale lui LG G4 acum un an</b>LG G5 a &icirc;nceput &icirc;n această săptăm&acirc;nă să fie v&acirc;ndut &icirc;n Coreea de Sud, după cum vă informam aici&nbsp;şi v&acirc;nzările iniţiale sunt spectaculoase. Handsetul modular ar fi fost v&acirc;ndut de 3 ori mai bine...

LG G5 a început în această săptămână să fie vândut în Coreea de Sud, după cum vă informam aici şi vânzările iniţiale sunt spectaculoase. Handsetul modular ar fi fost vândut de 3 ori mai bine decât predecesorul său.

Conform publicaţiei The Korea Herald, LG a vândut 15.000 de modele G5 în prima zi, faţă de cele 5000 de unităţi G4 de anul trecut. Analiştii prezic că smartphone-ul va ajunge la 10 milioane de unităţi global, punându-l la egalitate cu LG G3. Designul modular reprezintă un punct de atracţie pentru public, dar şi accesoriile şi gadgeturile din gama LG Friends.

E foarte posibil ca numărul de mai sus să fie mult mai mare, pentru că al doilea cel mai mare operator din Coreea de Sud a avut un picaj ce a adus la întârzierea vânzării a 1000 sau chiar 2000 de terminale. A fost nevoie ca liniile de producţie LG să lucreze la foc continuu, 24 de ore din 24 pentru a face faţă cererii iniţiale.

De dragul comparaţiei, aflati că Galaxy S7 Şi S7 Edge au livrat 100.000 de unităţi în Coreea de Sud în primele 48 de ore, deci se joacă în altă liga aici. Totuşi vom lua în calcul doar rezultatele de la final de trimestru sau poate an până să decidem cine câştigă. Așteptăm și lansarea oficială în România!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×