LG G5 se lansează comercial în Coreea de Sud pe 31 martie; aflăm totodată prețurile modulelor CamPlus și Hi-Fi Audio

Autor:  | Publicat în:  LG 1.638 ori
<b>LG G5 se lansează comercial în Coreea de Sud pe 31 martie; aflăm totodată prețurile modulelor CamPlus și Hi-Fi Audio</b>Printre flagship-urile recent lansate se află și LG G5, un model ce se pregătește de debutul său comercial. Astăzi chiar cei de la LG Electronics confirmă faptul că telefonul va ajunge la v&acirc;nzare &icirc;n Coreea de Sud &icirc;ncep&acirc;nd...

Printre flagship-urile recent lansate se află și LG G5, un model ce se pregătește de debutul său comercial. Astăzi chiar cei de la LG Electronics confirmă faptul că telefonul va ajunge la vânzare în Coreea de Sud începând din data de 31 martie, zi în care vor fi puse în comercizalizare și cele două module inedite.

Vorbim despre modulul Cam Plus, ce aduce practic un grip foto dotat cu buton de captură, buton pentru zoom, dar și o baterie de 1200 mAh. Prețul acestui accesoriu va fi de aproximativ 85 dolari, sumă ce se învârte în jurul valorii de 335 lei. În cazul în care sunteți pasionați de muzică, puteți alege în schimb modului Hi-Fi cu tehnologie audio Bang & Olufsen.

Acest modul va putea fi achiziționat la un preț de 162 dolari ~ 640 lei. De asemenea, cei de la LG vor organiza o promoție specială prin care cumpărătorii modului LG Cam Plus vor primi și un acumulator de rezervă, promoție valabilă până pe data de 15 aprilie. Achiziționat singur, acest acumulator costă 33 dolari ~ 130 lei.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×