Carcase destinate lui iPhone 5SE și iPhone 7, sunt prezentate de către Unbox Therapy într-un clip interesant

1.110 ori
<b>Carcase destinate lui iPhone 5SE și iPhone 7, sunt prezentate de către Unbox Therapy într-un clip interesant</b>Iată că seria de leak-uri referitoare la iPhone 5SE și iPhone 7 continuă și astăzi, zi &icirc;n care aruncăm o privire asupra unui nou clip realizat de Unbox Therapy. Avem aici un material video &icirc;n care ni se prezintă două huse posibile ce...

Iată că seria de leak-uri referitoare la iPhone 5SE și iPhone 7 continuă și astăzi, zi în care aruncăm o privire asupra unui nou clip realizat de Unbox Therapy. Avem aici un material video în care ni se prezintă două huse posibile ce sunt destinate celor două noi smartphone-uri pregătite de către Apple.

Din câte se pare, carcasa lui iPhone 5SE pare a dedica un setup similar al butoanelor de control cu cele de pe iPhone 5s, în timp ce marginile telefonului sunt de această dată rotunjite. Acest lucru ne indică din start că ar fi vorba despre un design similar lui iPhone 6s, fiind păstrate și unele elemente de pe modelele anterioare.

În cazul carcasei destinate lui iPhone 7 se atrage atenția asupra decupajului diferit pentru camera foto, unul ce pare a oferi spațiu pentru un senzor ceva mai mare. De asemenea, la baza acestui accesoriu se remarcă 2 decupaje pentru difuzoare, și unul pentru portul Lightning. Din câte se pare, aceste huse sunt realizate pe baza scăpărilor din ultima vreme, urmând a fi produse în masa odată ce se confirmă design-ul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×