LG G6 debutează pe cale oficială în România; phablet de 5.7 inch cu cameră duală și 4 GB RAM

2.354 ori
<b>LG G6 debutează pe cale oficială în România; phablet de 5.7 inch cu cameră duală și 4 GB RAM</b>Filiala locală LG Electronics ne anunță astăzi prin intermediul unui comunicat de presă despre faptul că smartphone-ul LG G6 este disponibil de acum la vânzare pe cale oficială. Produsul sud-coreenilor atrage atenția publicului prin design-ul arătos dat

LG România ține să ne anunțe prin intermediul unui comunicat de presă despre faptul că începând de acum smartphone-ul LG G6 este disponibil pe cale oficială la noi în țară. Produsul debutează iată în a doua săptămână a lunii mai și ni se dezvăluie că îl putem găsi în oferta operatorilor Vodafone, Orange și Telekom, excepția de aici fiind Digi Mobil unde așteptăm de asemenea listarea handset-ului curând.

LG G6

Despre flagship-ul sud-coreenilor din prima parte a anului 2017 știți cam totul, inclusiv faptul că spre deosebire de alte modele high-end lansate, el se bazează pe un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 și pe 4 GB memorie RAM. Există totuși și puncte pozitive, precum design-ul premium, display-ul aproape edge-to-edge cu diagonala de 5.7 inch și bineînțeles camera foto duală de pe spate.

Se păstrează rețeta de pe G5 unde aveam un senzor secundar cu lentile wide, dar acum primim două camere a câte 13 megapixeli și din păcate fără telemetru laser pentru focalizare. Flagship-ul de față dispune de o baterie ceva mai generoasă decât cea regăsită pe Samsung Galaxy S8 și un avantaj este și acela al prețului mai mic cu câteva sute de lei.

Puteți consulta lista magazinelor ce vând smartphone-ul LG G6 de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×