LG G8 ThinQ se pregătește de debut pe marile piețe, dar nici o veste încă despre sosirea în România

997 ori
<b>LG G8 ThinQ se pregătește de debut pe marile piețe, dar nici o veste încă despre sosirea în România</b>Deși smartphone-urile lansate de către sud-coreenii de la LG Electronics în ultimul an au fost tare interesante prin prisma dotărilor oferite la pachet, publicul român a fost privat de achiziția acestora în primă fază

Deși smartphone-urile lansate de către sud-coreenii de la LG Electronics în ultimul an au fost tare interesante prin prisma dotărilor oferite la pachet, publicul român a fost privat de achiziția acestora în primă fază. Mă gândesc numai la LG V40 ThinQ, telefon care deși anunțat oficial în luna octombrie a anului trecut, a ajuns pe cale oficială la noi în țară cu doar câteva săptămâni în urmă.

Asta pare a se întâmpla și cu LG G8 ThinQ, device care a început să fie disponibil pe marile piețe din lume. Precomenzile au demarat deja în Coreea de Sud anterior, iar acum descoperim că și în SUA terminalul este disponibil de astăzi la precomandă, urmând ca livrările să înceapă din data de 11 aprilie.

Telefonul este deja listat de către retaileri și operatori precum AT&T, Best Buy, B&H sau Sprint și prețul afișat este de 850 dolari, cu mențiunea că din start se oferă o reducere de 150 dolari sub formă de voucher/card. LG G8 ThinQ este disponibil în variante cu 2 sau 3 camere foto în spate și ca elemente speciale avem ecranul cu tehnologie Sound on Display ce înlocuiește earpiece-ul clasic.

Există și o tehnologie de autentificare pe seama venelor din palmă și control avansat prin gesturi. În vreme ce pe alte piețe telefonul începe a fi iată disponibil la vânzare, din partea filialei LG România nu avem nici o veste cu privire la debutul comercial..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×