LG G8S se pregătește de lansare în Germania unde vine cu TV 4K cadou la pachet; Nici o veste despre debutul local

1.457 ori
<b>LG G8S se pregătește de lansare în Germania unde vine cu TV 4K cadou la pachet; Nici o veste despre debutul local</b>Au trecut câteva luni bune de la anunțul lui LG G8s ThinQ din cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 și abia acum începe distribuirea produsului în magazine. Astfel după ce anterior se afișa pe rafturile magazinelor această

Au trecut câteva luni bune de la anunțul lui LG G8s ThinQ din cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 și abia acum începe distribuirea produsului în magazine. Astfel după ce anterior se afișa pe rafturile magazinelor din Coreea de Sud, iată că din această săptămână ajunge și pe plan european - Germania fiind prima țară de pe listă unde smartphone-ul apare listat la precomandă.

Descoperim că acest telefon se vinde pentru suma de 769 euro și că aceia care comandă telefonul în perioada 1-31 iulie vor primi un cadou deosebit și anume un televizor LG Smart TV 43UM71007LB. Acesta are un panou de 43 inch, oferă funcții smart după cum indică și numele său, iar pe deasupra are și rezoluție 4K. Separat televizorul ar costa aproximativ 400 euro.

Cât despre telefonul în sine, acesta are ecran OLED de 6.2 inch, procesor Snapdragon 855, 6 GB RAM și 128 GB stocare flash + slot pentru carduri microSD. În spate vine cu 3 camere foto iar pe lista de dotări mai avem bateria de 3550 mAh, difuzoarele stereo și scanner-ul de amprente din spate.

Oferta propusă germanilor este foarte atractivă și așteptăm din moment în moment să aflăm detalii și despre debutul local al lui LG G8/G8S ThinQ.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×