LG Înregistrează o creștere impresionantă a cotei de piață În zona Android, conform unui raport Chitika

Autor:  | Publicat în:  Statistici 1.327 ori
<b>LG Înregistrează o creștere impresionantă a cotei de piață În zona Android, conform unui raport Chitika</b>Un studiu al celor de la Chitika realizat pe piața nord americană de utilizatori Android arata că LG a înregistrat o creștere importantă din iunie și până acum. Chitika Insights a analizat sute de milioane de vizualizări generate de pe telefoane...

Un studiu al celor de la Chitika realizat pe piața nord americană de utilizatori Android arata că LG a înregistrat o creștere importantă din iunie și până acum. Chitika Insights a analizat sute de milioane de vizualizări generate de pe telefoane și tablete în SUA și Canada.

Analiză a fost realizată de la 1 septembrie la 30 septembrie și a fost comparată cu rezultatele din iunie. Numărul de utilizatori LG ar fi crescut cu 1.7% din vară, acest brand având astfel parte de cea mai mare expansiune dintre toți partenerii hardware Android. Trendul pornise din primăvara, LG înregistrând un salt cu 0.6% între martie și iunie 2014. Succesul lui LG G3 este motivul acestei accelerări, se pare.

LG Înregistrează o creștere impresionantă a cotei de piață În zona Android, conform unui raport Chitika

La ora actuală, utilizatorii LG generează peste 10% din totalul traficului web de pe telefoane și tablete Android în America de Nord. LG se afla doar în spatele celor de la Samsung, care au crescut doar cu 1% din iunie până acum. Totuși terminalele Samsung generează 57% din tot traficul Android nord american. Alte creșteri au fost înregistrate de branduri că Amazon, Kyocera sau Verizon, dar cu procente mici, de 0.1%.

LG Înregistrează o creștere impresionantă a cotei de piață În zona Android, conform unui raport Chitika

HTC a scăzut cu 0.7%, ca și Google, cu 0.4% și Barnes & Noble cu același procent. Smartphone-urile par a genera mai mult trafic decât tabletele în America de Nord, cu 81% versus 19%.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×