Evolio anunță lansarea primului smartwatch sub brand românesc; X-Watch va fi disponibil din 2015 la un preț de 199 lei

Autor:  | Publicat în:  Evolio 1.495 ori
<b>Evolio anunță lansarea primului smartwatch sub brand românesc; X-Watch va fi disponibil din 2015 la un preț de 199 lei</b>Astăzi, cei de la Evolio surprind pe toată lumea prin lansarea primul smartwatch sub brand românesc, produsul numindu-se Evolio X-Watch. Aflăm că acesta va aduce pe lângă funcțiile clasice de monitorizare a efortului fizic și aplicațiile de...

Astăzi, cei de la Evolio surprind pe toată lumea prin lansarea primul smartwatch sub brand românesc, produsul numindu-se Evolio X-Watch. Aflăm că acesta va aduce pe lângă funcțiile clasice de monitorizare a efortului fizic și aplicațiile de fitness, și funcții de control a smartphone-ului și localizare acestuia.

Evolio X-Watch vine cu un display TFT de 1,54 inch și rezoluție 240 x 240 pixeli, o grosime de 9,9 mm, iar pe lângă funcțiile clasice precum afișarea orei și declanșarea unei alarme, vom primi și protecție antifurt a smartphone-ului, ceasul avertizând posesorul telefonului prin intermediul unei aplicații bazată pe tehnologia Bluetooth 4.0.

Evolio anunță lansarea primului smartwatch sub brand românesc; X-Watch va fi disponibil din 2015 la un preț de 199 lei

Acest ceas inteligent va fi compatibil atât cu smartphone-urile și tabletele Android (minim 4.3), cât și cu terminalele ce rulează sistemul de operare iOS. Aflăm că la interior regăsim o baterie de 230 mAh și faptul că acest produs va fi disponibil începând de anul viitor la un preț de doar 199 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×