LG lansează noi terminale mid-range cu design inspirat din G3; LG L Fino și L Bello ajung În America Latină

Autor:  | Publicat în:  LG 1.066 ori
<b>LG lansează noi terminale mid-range cu design inspirat din G3; LG L Fino și L Bello ajung În America Latină</b>Din câte se pare, nu doar Samsung este producătorul care lansează pe piață numeroase variante ale terminalelor sale flagship, ci și LG, companie care astăzi a anunțat debutul a două noi modele cu specificații mid-range ce se inspiră la...

Din câte se pare, nu doar Samsung este producătorul care lansează pe piață numeroase variante ale terminalelor sale flagship, ci și LG, companie care astăzi a anunțat debutul a două noi modele cu specificații mid-range ce se inspiră la capitolul design din look-ul flagship-ului LG G3.

LG L Fino vine la pachet cu display WVGA de 4.5 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 8 megapixeli, o cameră frontală VGA, o baterie de 1.900 mAh și sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat, cât și interfața arătoasă pe care o întâlnim pe LG G3.

LG L Fino

Cel de-al doilea model lansat, și anume LG L Bello, ne încântă printr-un display FWVGA de 5 inch, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, o cameră foto de 8 megapixeli, o cameră secundară de 1 megapixel, o baterie de 2.540 mAh și sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat.

LG L Bello

Din câte putem vedea, ambele terminale beneficiază de butoane de control situate pe partea din spate, element de design introdus pentru prima oară pe modelul LG G2. De asemenea, acestea oferă suport pentru Knock Code și pentru carcasa QuickCircle. Aflăm că LG L Fino și LG L Bello vor ajunge în curând pe piața din America Latină, iar cu puțin noroc, le vom vedea și pe plan local.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×