LG G6 va fi la rândul său un telefon modular, conform indiciilor oferite de un oficial LG

1.919 ori
<b>LG G6 va fi la rândul său un telefon modular, conform indiciilor oferite de un oficial LG</b>Nici bine nu s-a lansat phablet-ul LG V20 și iată că deja apar informații despre flagship-ul LG G6 ce este așteptat anul viitor în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2016. Chiar un oficial al companiei sud-coreene oferă indicii cu privire

După cum probabil ştiţi deja, LG V20 a debutat oficial cu câteva ore în urmă, iar terminalul nu vine cu o abordare modulară, în ciuda zvonurilor care prefaţau acest lucru. În mod interesant are un mecanism de ataşare/detaşare de modul sub forma unui buton, dar doar atât. E ca şi cum LG s-a răzgândit în ultima clipă şi dacă credeaţi că modularitatea e o abordare la care sud coreenii renunţă, ei bine ei au de gând să o includă şi pe LG G6.

Purtătorul de cuvânt LG, Ken Hong a ţinut să precizeze că LG rămâne fidelă ideii de modularitate şi afirmă că G6 va dezvolta conceptul. Acelaşi Ken Hong afirmă că LG V20 se află în faza de design atunci când a apărut LG G5 şi că vânzările acestuia din urmă nu au afectat deciziile de design. Dacă mă întrebaţi pe mine, nu e deloc un moment proprice să investeşti în modularitate, nici acum, nici în 2017.

Venim după un LG G5 care nu a convins la acest capitol, mai ales din cauza lipsei de module mai multe, după cum am semnalat şi în recenzie, deşi potenţial exista şi venim şi după eşecul lui Project Ara, închis de Google recent. E drept că modelele Moto Z par să fi găsit reţeta succesului în această nişă, deci poate exista speranța şi pentru LG. Cheia ar fi lansarea de mai multe module, unele chiar utile şi care să crească appeal-ul telefonului semnificativ şi fără a deforma în mod uriaş designul.

Şi nu, accesoriile Friends nu se pun că module, deci vorbim strict de gadgeturi ataşabile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×