LG lansează o serie de carcase premium pentru telefonul LG G2

2.729 ori
<b>LG lansează o serie de carcase premium pentru telefonul LG G2</b>Luna august nu ne va aduce doar debutul lui Moto X, ci și pe cel al lui LG G2 săptămâna viitoare. Anticipând acest debut, LG a lansat o serie de carcase special create pentru noul venit. &nbsp; E vorba despre huse și carcase premium pentru acest...

Luna august nu ne va aduce doar debutul lui Moto X, ci și pe cel al lui LG G2 săptămâna viitoare. Anticipând acest debut, LG a lansat o serie de carcase special create pentru noul venit.

E vorba despre huse și carcase premium pentru acest flagship, ele urmând să fie disponibile în același timp cu terminalul. Se remarcă aici carcasa QuickWindow, care vine cu o fantă specială, o "fereastră" prin care puteți vedea informații pe ecran fără să fie nevoie să ridicați partea care protejează ecranul.

Cu un singur swipe interfața QuickWindow va apărea în acea mică fantă și veți putea vedea ceasul, vremea, playerul audio, alarma, apeluri nepreluate și SMS-uri primite. Carcasele QuickWindow pentru LG G2 vor fi disponibile în 7 culori diferite, inclusiv roz, mov, albastru, galben și verde. Ați cumpăra un astfel de accesoriu?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×