ASUS va intra pe piața smartphone din SUA anul viitor

959 ori
<b>ASUS va intra pe piața smartphone din SUA anul viitor</b>ASUS s-a remarcat pe piața terminalelor Android printr-o serie de designuri originale, fie că e vorba de o tabletă cu tastatura glisantă, de un telefon care se introduce într-o tabletă sau de tablete cu tastaturi dock. Ei bine, în 2014 taiwanezii...

ASUS s-a remarcat pe piața terminalelor Android printr-o serie de designuri originale, fie că e vorba de o tabletă cu tastatura glisantă, de un telefon care se introduce într-o tabletă sau de tablete cu tastaturi dock. Ei bine, în 2014 taiwanezii vor ataca serios segmentul smartphone, cu un produs destinat Statelor Unite.

Piața americană este cea care dictează trendurile, o piață pretențioasă și axată pe factorul "cool". iPhone-ul a fost cool câțiva ani și aparent încă este, dar au devenit atractive pentru americani și alternative că Galaxy S4 sau chiar modelele colorate Lumia. Sony și LG nu au găsit rețeta pentru a a atrage publicul din SUA, deci ASUS trebuie să aibă mare grijă aici. Directorul ASUS, Jonny Shih a afirmat că firma pe care o conduce a pregătit cu grijă această inițiativă.

Au început deja discuțiile cu operatorii și retailerii și toate cele necesare au fost pregătite. Shih a afirmat că a fost plăcut impresionat de faptul că publicul chiar a apreciat Fonepad, tableta de 7 inch care efectuează apeluri și mai mult, utilizatorii chiar folosesc terminalul pentru convorbiri telefonice.
La fiecare PadFone lansat de ASUS am spus că dacă s-ar vinde doar handsetul acelui hibrid, el ar fi un hit. Va prelua ASUS designul PadFone sau ne va uimi cu ceva nou?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×