LG Nexus 4 demontat complet de iFixit; În mod surprinzător vine cu chip 4G LTE

Autor:  | Publicat în:  LG 2.159 ori
<b>LG Nexus 4 demontat complet de iFixit; În mod surprinzător vine cu chip 4G LTE</b>Cei de la iFixit sunt celebri pentru demontările pe care le realizează pentru cele mai noi terminale mobile, fie ele tablete sau telefoane. Acum a venit rândul lui LG Nexus 4 la "disecție" și în mod bizar iFixit a descoperit la bordul său și un...

Cei de la iFixit sunt celebri pentru demontările pe care le realizează pentru cele mai noi terminale mobile, fie ele tablete sau telefoane. Acum a venit rândul lui LG Nexus 4 la "disecție" și în mod bizar iFixit a descoperit la bordul său și un chip 4G LTE, deși oficial telefonul nu dispune de acest tip de conectivitate.

Ifixit acordă de fiecare dată și un calificativ cu privire la ușurință de reparare a device-ului, iar LG Nexus 4 primește nota 7 din 10. Chipul 4G LTE este un Qualcomm WTR1605L, care suporta conectivitate LTE globală. Totuși, în ciuda prezenței chipului, nu există și o antenă 4G pe acest terminal, sau un amplificator pentru semnal. Mă gândesc că e posibi că LG să fi păstrat pur și simplu sasiul lui LG Optimus G, care suporta LTE, fără a face mari modificări sub capotă.

După cum știți LG Nexus 4 este practic un LG Optimus G cu câteva mici modificări. Alte descoperiri la desfacerea acestui model sunt următoarele: bateria sa este de 3.8 V ca și cea a lui iPhone 5, LG își produce propria sa baterie, memoria flash de 8 GB este produsă de Toshiba, iar cei 2 GB RAM de Samsung. Mai multe detalii de la iFixit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×