BlackBerry 10 OS Într-un demo de 10 minute; Iată viitorul! (Video)

1.997 ori
<b>BlackBerry 10 OS Într-un demo de 10 minute; Iată viitorul! (Video)</b>BlackBerry 10 OS se anunță a fi o platformă foarte interesantă, mai ales că Windows Phone 8 pare destul de vulnerabil în încercarea sa de a prelua locul 3 pe zona de OS-uri mobile. BB 10 OS ar fi un rival veritabil pentru acea poziție, dar...

BlackBerry 10 OS se anunță a fi o platformă foarte interesantă, mai ales că Windows Phone 8 pare destul de vulnerabil în încercarea sa de a prelua locul 3 pe zona de OS-uri mobile. BB 10 OS ar fi un rival veritabil pentru acea poziție, dar haideți să vedem și un demo de 10 minute în clipul de mai jos, înainte de a trage concluzii.

Vă reamintesc că în luna ianuarie a anului viitor ar trebui să vedem pe piață sau măcar lansare oficial primele terminale BlackBerry cu BB 10 OS la bord. Fie că se vor numi BlackBerry L Series, BlackBerry London sau Nevada, acele modele vor hotăra dacă RIM va ceva sau va continua să lupte în zona telecom. Din acest clip se remarcă un sistem interesant de multitasking, unul care amintește mult de QNX OS de pe PlayBook. La urma urmei QNX sta la baza lui BB 10 OS și are un multitasking bazat pe thumbnailuri în timp real ale aplicațiilor, cu opțiuni rapide pentru zona de notificări și interacțiune cu notificările de pe mail, Facebook sau Twitter.

Interfața pare destul de curată și pictogramele arată destul de bine, deși există anumite zone precum cea a folderelor sau unele iconuri pentru navigare care mă fac să mă simt ca pe vremea lui Symbian. Nici zona de aplicații nu prea impresionează, dar ce mi se pare interesant este modul în care alternam între profilul de muncă și cel personal, cu doar o apăsare de buton. Mai multe detalii în clipul de mai jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×