LG Nexus 5x disponibil la pre-comandă și prin intermediul eMAG.ro; costă 2.299 lei în varianta de 16 GB

955 ori
<b>LG Nexus 5x disponibil la pre-comandă și prin intermediul eMAG.ro; costă 2.299 lei în varianta de 16 GB</b>După ce săptăm&acirc;na trecută, c&acirc;teva magazine online listau spre pre-comandă noul smartphone LG Nexus 5x, iată că &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi și eMAG oferă această posibilitate. Pentru moment, retailer-ul ne oferă doar varianta cu...

După ce săptămâna trecută, câteva magazine online listau spre pre-comandă noul smartphone LG Nexus 5x, iată că începând de astăzi și eMAG oferă această posibilitate. Pentru moment, retailer-ul ne oferă doar varianta cu 16 GB spațiu intern de stocare disponibilă pe negru și verde mint.

Ca și noutăți aduse de acest terminal, putem menționa prezența standardului de conectivitate USB Type-C, scanner-ul de amprente foarte rapid plasat pe spate, dar și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow în versiunea stock.

Pe partea hardware acest device vine cu display Full HD de 5.2 inch protejat de Gorilla Glass 3, cu un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 MSM8992 tactat la 1.5 GHz, și cu 2 GB memorie RAM. Cel mai mare neajuns al lui Nexus 5X este de departe lipsa unui slot pentru carduri microSD.

Aflați că eMAG vinde acest produs la un preț de 2.299 lei. Îl puteți găsi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×