HTC One A9 în versiunea cu 16 GB de stocare primește un nou preț la QuickMobile; costă 1.899 lei acum

913 ori
<b>HTC One A9 în versiunea cu 16 GB de stocare primește un nou preț la QuickMobile; costă 1.899 lei acum</b>Săptăm&acirc;na trecută, la doar puțin timp de la evenimentul de lansare pe plan local al noului smartphone HTC One A9, cei de la QuickMobile deja listau spre comandă produsul &icirc;n cauză la un preț de 2.499 lei pentru versiunea cu 16 GB spațiu...

Săptămâna trecută, la doar puțin timp de la evenimentul de lansare pe plan local al noului smartphone HTC One A9, cei de la QuickMobile dejalistauspre comandă produsul în cauză la un preț de 2.499 lei pentru versiunea cu 16 GB spațiu intern de stocare, un preț cam piperat pentru prima strigare.

Totuși, astăzi remarcăm faptul că retailer-ul a făcut unele modificări la acest capitol, mai precis în cazul versiunii de 16 GB pe alb. Această versiune poate fi acum achiziționată la un preț de 1.899 lei, în limita stocului disponibil.

Știți deja faptul că HTC One A9 sosește cu display Full HD de 5 inch, procesor octa-core Snapdragon 617, 2 GB memorie RAM, și cu slot pentru carduri microSD. La pachet primim și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu stabilizare optică, bliț dual-tone și autofocus. HTC One A9 rulează din fabrică sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Puteți comanda smartphone-ul în versiunea de culoare albă, chiar de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×