LG Pink Flare lupta impotriva cancerului la san

Autor:  | Publicat în:  LG 2.427 ori
<b>LG Pink Flare lupta impotriva cancerului la san</b>Telefonul LG Pink Flare, din imaginea de mai jos nu este destinat comercializarii de Valentine's Day, dupa cum ar crede unii, ci luptei impotriva cancerului la san. Cu fiecare achizitie a unui astfel de model roz, 5 dolari vor fi donati organizatiei Susan...

Telefonul LG Pink Flare, din imaginea de mai jos nu este destinat comercializarii de Valentine's Day, dupa cum ar crede unii, ci luptei impotriva cancerului la san.

Cu fiecare achizitie a unui astfel de model roz, 5 dolari vor fi donati organizatiei Susan G. Koman for the Cure, cea mai mare de acest gen din lume. Handsetul va fi disponibil prin Virgin Mobile in SUA, iar operatorul va dona la randul sau 150.000 de dolari organizatiei anterior mentionate.

LG Pink Flare este un simplu telefon cu clapeta, care nu va va surprinde cu specificatiile sale extravagante. La urma urmei, foarte multi dintre cei care vor achizitiona terminalul, o vor face mai degraba pentru a dona cei 5 dolari, decat pentru lookul handsetului sau performantele sale. Pink Flare va fi disponibil prin Best Buy la pretul de 29.99 dolari.

Sursa:Mobilewhack.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×